انتقاد بی‌سابقه پژوهشگر عربستانی از فرقه وهابیت

يکشنبه 4 خرداد 1393
22:17
انتقاد بی‌سابقه پژوهشگر عربستانی از فرقه وهابیت العالم - یک پژوهشگر عربستانی با انتقاد شدید از "عبد الوهاب" موسس فرقه وهابیت، درباره نفوذ "سم وهابیت" به جامعه این کشور هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حسن فرحان المالکی" در صفحه تویتر خود نوشت: زمان آن فرا رسیده که علت همه بلایا ومصیبت ها یعنی "وهابیت" را بشناسیم.
وی افزود: تا کی حقیقت را بپوشانیم؟ بس است؛ به ستوه آمده ایم؛ این فرقه را به کناری نهید تا در صلح و آرامش زندگی کنیم.
این پژوهشگر عربستانی در ادامه نوشت:  دل های ما پاک و سپید بود و چیزی به نام "وهابیت" را نمی شناختیم تا این که سم وهابیت از طریق برنامه های درسی [به جامعه] نفوذ کرد و میان ما تخم دشمنی و نفرت پاشید.
مالکی خاطر نشان کرد: 3 قرن است که وهابیت با هر ملتی مواجه شده تفرقه و شکاف را به میان آن ملت برده است؛ همه حکومت ها را تکفیر کرده و محکمات و متشابهات [قرآن] را جابجا کرده است.

وی افزود: 3 قرن است که این جریان را به اسامی گوناگون -غیر از اسم اصلی اش- می خوانیم: تندروی، اخوان، جهیمانیه، داعش، جریان تکفیری ... ما را راحت کنید و بگویید "وهابیت".
مالکی در پایان خطاب به سران فرقه وهابیت نوشت: رهایمان کن تا اسلام واقعی را بشناسیم؛ اسلام قرآن، اسلام شناخت و اخلاق و صلح و حقوق انسان ها را بشناسیم.

 

0% ...

آخرین اخبار

غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم