گورستان حقوق بشر؛ مقر دادگاه عربی حقوق بشر!

سه شنبه 6 خرداد 1393
09:39
گورستان حقوق بشر؛ مقر دادگاه عربی حقوق بشر! العالم - شماری از مردم بحرین با برپایی تحصن در برابر دفتر سازمان ملل متحد در منامه به انتخاب بحرین به عنوان مقر دادگاه عربی حقوق بشر اعتراض کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اینترنتی اخبار بحرین، معترضان این اقدام را توهین و تمسخر حقوقی دانسته و تاکید کردند که بحرین در سایه حکومت رژیم آل خلیفه گورستان حقوق بشر است و بی شک مکان مناسبی برای حفظ حقوق بشر نیست.

تحصن کنندگان با تاکید بر این که چنین اقدامی تایید استمرار نقض حقوق بشر در بحرین است، خاطرنشان کردند، رژیم آل خلیفه اولین رژیمی است که دادگاه عربی باید به نقض حقوق بشر توسط آن رسیدگی کند.

آنان با اشاره به این که بحرین به پایتخت قتل، شکنجه، اخراج و نقض حقوق بشر تبدیل شده است، از جامعه جهانی خواستند نسبت به نقض حقوق بشر در بحرین بی تفاوت نباشد.

در این تحصن شماری از اشخاصی که به خاطر سیاستهای رژیم آل خلیفه از کار اخراج شدند، شرکت داشتند.

این تحصن چند روز پس از شهادت السید محمود السید محسن (15 ساله) به ضرب گلوله مزدوران آل خلیفه برگزار شد.

نیروهای ملی دموکراتیک مخالف حکومت بحرین پس از پایان تحصن با صدور بیانیه ای اعلام کردند که انتخاب بحرین به عنوان مقر دادگاه عربی حقوق بشر، نه یک تصمیم حقوقی بلکه تصمیمی سیاسی است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری