درگیری ارتش آزاد و النصره به‌خاطر شلاق‌زدن فرمانده!

سه شنبه 6 خرداد 1393
22:21
درگیری ارتش آزاد و النصره به‌خاطر شلاق‌زدن فرمانده! برخی منابع خبری، اطلاعاتی درباره علل درگیری‌های اخیر میان گروه‌های وابسته به ارتش آزاد با جبهه النصره در منطقه ناحته در استان درعا منتشر کرده‌اند.

به گزارش شبکه خبری العالم، بنا بر اطلاعات منتشر شده، تروریست های جبهه النصره روز یکشنبه گذشته در پی مشاجره لفظی میان یکی از فرماندهان ارتش آزاد و یکی از سران جبهه النصره در منطقه ناحته، آن فرمانده را بازداشت کرده و شلاق زده اند.

البته مساله به اینجا ختم نشد و آن فرمانده ارتش آزاد تصمیم به انتقام گرفت؛ از این رو روز گذشته با عناصر تحت امر خود، مسجدی را که جبهه النصره آن را به عنوان مقر خود در منطقه قرار داده اند، محاصره کرده و میان آنها و نگهبانان این مسجد درگیری صورت گرفت که بر اثر آن چند تن زخمی شدند.

این درگیریها برای چندین ساعت ادامه داشت، تا اینکه برخی از سرشناسان منطقه ناحته و مناطق هم جوار برای پایان دادن به این مناقشه وارد عمل شدند و فرماندهان دو طرف در منطقه ناحته گردهم آمدند و بر آتش بس موقت توافق کردند.

در همین حال، برخی منابع خبری وابسته به مخالفان سوریه، ادعاهای مطرح شده مبنی بر اینکه درگیری صورت گرفته میان جبهه النصره و ارتش آزاد به سبب بازداشت "احمد نعمه" رییس شورای نظامی در درعا از سوی جبهه النصره بوده است را تکذیب کردند.

این منابع تاکید کردند که رهبران ارتش آزاد، بیش ازهمه از فجایع و مفاسدی که نعمه در هنگام رهبری ارتش آزاد در درعا مرتکب شده، مطلع هستند و آنچه در منطقه ناحته رخ داد، یک امر "زودگذر" بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند