سند تاریخی درباره جنایات آل خلیفه

چهارشنبه 7 خرداد 1393
10:35
سند تاریخی درباره جنایات آل خلیفه مدرسه امام «کاشف الغطاء» سند بسیار حائز اهمیتی را فاش کرد که در کتابخانه شیخ محمد حسین کاشف الغطاء قرار داشت و دکتر حسن آل صدر نجفی آن را در صفحه خود در توییتر قرار داده است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت بحرینی "منامه پست" در این سند آمده است که پانزده ماه شوال 1373 هجری قمری مصادف با شانزده ژوئن سال 1954 میلیادی، شیعیان بحرین در نامه ای به شیخ محمد حسین کاشف- مرجع عالی قدر شعیان آن زمان در عراق- خواستار نجاتشان از ظلم و ستم قبیله آل خلیفه شدند.
درون مایه نامه شیعیان این بود که شعیان در معرض انواع شکنجه و ظلم آل خلیفه هستند. در این نامه به حادثه مراسم روز عاشورا در سال 1953 اشاره شده و آمده است که مزدوران آل خلیفه به دسته ها و کاروان های عزاداران حسینی حمله کردند. نیروهای امنیتی مستقر در خیابان ها که تحت فرمان خلیفه بن محمد عیسی آل خلیفه بودند به طور بی هدف به کاروان عزاداری تیراندازی کردند که در نتیجه آن شمار زیادی از عزادران یا شهروندانی که به تماشای عزاران نشسته بودند کشته یا زخمی شدند.
قبیله آل خلیفه به این کشتار بسنده نکرد بلکه فرمان حمله به روستای عراد را داد و گروهی از اسب سواران به فرماندهی «دعیج بن حمد عیسی آل خلیفه» به روستا یورش بردند. دعیج به نیروهای تحت امر خود فریاد می زند که «با کفار و منافقین بجنگید.» در پی آن حادثه بازار تعطیل شد و مردم در اعتراض به ظلم و ستمی که مردم دچار آن شده اند دست از کار کشیدند.
شیخ کاشف الغطا در پاسخ حکیمانه اعلام کردند که استعمار برای برانگیختن فتنه طایفه ای بین مسلمانان تلاش می کند. وی در بیانیه خود از دولت بحرین خواست برای مهار وضع موجود تدابیر فوری و حکیمانه ای اتخاذ کند که حمد بن عیسی آل خلیفه امیر سابق بحرین از آنچه از دولتش صادر شد عذرخواهی.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان