موافقت اوباما با آموزش تروریست‌ها در سوریه

چهارشنبه 7 خرداد 1393
18:43
موافقت اوباما با آموزش تروریست‌ها در سوریه العالم - شکست‌های پی‌درپی تروریست‌های حاضر در سوریه موجب شده تا کاخ سفید به فکر آموزش این تروریست‌ها از طریق نظامیان و افسران آمریکایی بیفتد، تا شاید به زعم خود بتواند نتیجه این جنگ تحمیلی را به نفع خود تغییر دهد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال از آماده شدن اوباما برای صدور مجوز آموزش "گروه های مسلح میانه رو در سوریه" خبر داد.

این روزنامه به نقل از یک مقام  مسؤول در دولت آمریکا نوشت: اوباما به زودی تصمیم خود را برای گسترش حمایت از گروه های مسلح در سوریه (تروریست ها)، به صراحت اعلام خواهد کرد.

وال استریت ژورنال، افزایش قدرت افراطی های مسلح در سوریه و فشار متحدان واشنگتن در منطقه به ویژه عربستان سعودی بر کاخ سفید را از دلایل اتخاذ این تصمیم از سوی اوباما عنوان کرد.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، این  تصمیم پس از رایزنی ها و گفت وگوهای یک ساله مقامات دولت آمریکا اتخاذ شده است.

 آمریکا درحالی تروریست های در حال جنگ با مردم و ارتش سوریه را به "افراطی" و "غیر افراطی" تقسیم بندی می کند که این گروه ها طی 3 سال گذشته ثابت کرده اند که به هیچ وجه خود را ملزم به قراردادها و تعهدات بین المللی نمی دانند و از هیچگونه خشونتی علیه مردم سوریه دریغ نمی کنند. 

 

0% ...

آخرین اخبار

اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ