موافقت اوباما با آموزش تروریست‌ها در سوریه

چهارشنبه 7 خرداد 1393
18:43
موافقت اوباما با آموزش تروریست‌ها در سوریه العالم - شکست‌های پی‌درپی تروریست‌های حاضر در سوریه موجب شده تا کاخ سفید به فکر آموزش این تروریست‌ها از طریق نظامیان و افسران آمریکایی بیفتد، تا شاید به زعم خود بتواند نتیجه این جنگ تحمیلی را به نفع خود تغییر دهد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال از آماده شدن اوباما برای صدور مجوز آموزش "گروه های مسلح میانه رو در سوریه" خبر داد.

این روزنامه به نقل از یک مقام  مسؤول در دولت آمریکا نوشت: اوباما به زودی تصمیم خود را برای گسترش حمایت از گروه های مسلح در سوریه (تروریست ها)، به صراحت اعلام خواهد کرد.

وال استریت ژورنال، افزایش قدرت افراطی های مسلح در سوریه و فشار متحدان واشنگتن در منطقه به ویژه عربستان سعودی بر کاخ سفید را از دلایل اتخاذ این تصمیم از سوی اوباما عنوان کرد.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، این  تصمیم پس از رایزنی ها و گفت وگوهای یک ساله مقامات دولت آمریکا اتخاذ شده است.

 آمریکا درحالی تروریست های در حال جنگ با مردم و ارتش سوریه را به "افراطی" و "غیر افراطی" تقسیم بندی می کند که این گروه ها طی 3 سال گذشته ثابت کرده اند که به هیچ وجه خود را ملزم به قراردادها و تعهدات بین المللی نمی دانند و از هیچگونه خشونتی علیه مردم سوریه دریغ نمی کنند. 

 

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو