شکار جاسوسان آمریکایی و انگلیسی

جمعه 9 خرداد 1393
18:36
شکار جاسوسان آمریکایی و انگلیسی خبرنگار العالم روز پنج شنبه 9 خرداد 92 گزارش داد، گروهی از نیروهای ارتش سوریه پس از به هلاکت رساندن 3 تن از عناصر مسلح در غرب شهر ادلب، دریافتند که آنان آمریکایی و انگلیسی هستند.

خبرنگار العالم گفت: این 3 نفر در حال انجام مأموریت شناسایی و اطلاعاتی بودند، و نزدیک یک ایست بازرسی در منطقه "کنسروه" در درگیری با گروهی از نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیدند.
خبرنگار العالم افزود: نام یکی از این افراد "نیکول لین مانشفیلد" از ایالت میشیگان آمریکا، و دیگری "علی المناصیفی" انگلیسی بود. نفر سوم نیز هیچگونه مدرک شناسایی و هویت همراه نداشت.
از این افراد مقادیری سلاح، رایانه و نقشه پایگاه های نظامی به دست آمده است.
این نخستین بار نیست که در این منطقه جاسوسهای بیگانه دستگیر می شوند و یا در درگیری با نیروهای ارتش به هلاکت می رسند. با توجه به هم مرز بودن استان ادلب با ترکیه، این استان یکی از محلهای اصلی عبور و نفوذ گروه های تروریستی و جاسوسان خارجی به سوریه است.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت