اسناد جدید رشوه قطر برای میزبانی جام جهانی

يکشنبه 11 خرداد 1393
08:25
اسناد جدید رشوه قطر برای میزبانی جام جهانی اسناد جدیدی از پرداخت رشوه قطری ها برای به دست آوردن میزبانی جام جهانی فوتبال فاش شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه ساندی تایمز انگلیس اعلام کرده است که اسناد جدید بسیاری به دست آورده که نشان می دهد قطر میلیونها دلار رشوه پرداخته است تا در ازای آن به عنوان میزبان جام جهانی فوتبال 2022 معرفی شود.
ساندی تایمز نوشته است در میان این اسناد سخنان و نامه های الکترونیکی درباره رسیدهای بانکی وجود دارد که نشان می دهد این رشوه ها را محمد بن همام عضو سابق کمیته اجرایی فیفا پرداخت کرده است.
شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی نیز با انتشار این خبر خاطرنشان کرد که فشارهای جدید علیه فیفا ممکن است منجر به رأی گیری مجدد درباره میزبانی جام جهانی فوتبال 2022 شود.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند


پیشنهادهای ایران برای تقویت همکاری انرژی با هدف ثبات قفقاز جنوبی


 روزنامه ایتالیایی از آغاز تحقیقات جنایی علیه مسئولان صهیونیست خبر داد


سردرگمی ترامپ؛ تهدید همزمان با مادر بمب ها و مذاکره با ایران+ فیلم


سفیر ایران در آلمان: تهدیدهای تازه آمریکا نشانه «درماندگی» و «آشفتگی» آنهاست


فرمانده کل سپاه: پرستاران با روحیه زینبی در برابر سختی‌ها استوار ایستاده‌اند


پروژه گردشگری داماد ترامپ، آلبانی را به آشوب کشید +فیلم