هلاکت 37 تروریست داعش در فلوجه

يکشنبه 11 خرداد 1393
18:54
هلاکت 37 تروریست داعش در فلوجه نیروهای ویژه امنیتی عراق 37 تروریست گروهک "داعش" را در جنوب و شمال فلوجه به هلاکت رساندند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "سومریه نیوز" به نقل از یک منبع آگاه در فرماندهی عملیات "الانبار" نوشت: نیروهای امنیتی ویژه عراق با پشتیبانی تیپ 30 مکانیزه از عصر شنبه تا صبح امروز با تروریست های داعش در منطقه قری الهیتاوین – در جنوب فلوجه و مناطق مختلف صقلاویه - در شمال فلوجه- درگیر شدند که در نتیجه 37 تروریست از جمله 2 تک تیرانداز گروهک تروریستی داعش به هلاکت رسیدند.
بر اساس این گزارش نیروهای امنیتی همچنین 4 خودروی بمب گذاری شده و 9 بمب را در مناطق مزبور خنثی کردند.
نیروهای امنیتی عراق از عصر دیروز عملیات پاکسازی بخش های باقی مانده صقلاویه از وجود تروریست های داعش را در 4 محور آغاز کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

روابط‌عمومی سپاه: حمله پهپادی به عربستان ارتباطی به ایران ندارد


بیانیه مهم سپاه درباره احتمال مرگ نتانیاهو


قالیباف خطاب به تجزیه طلبان: کزین آمدنتان پشیمان کنم


مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم