اذعان مقام آمریکایی به همکاری ایران با آژانس

چهارشنبه 14 خرداد 1393
23:18
اذعان مقام آمریکایی به همکاری ایران با آژانس العالم - یک مقام آمریکایی امروز(چهارشنبه) اذعان کرد که ایران همچنان با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری می کند و اطلاعات شفافی درباره برنامه هسته ای خود در اختیار آژانس قرار می دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، " جوزف مک مانوس " نماینده آمریکا در آژانس ، در کنفرانسی خبری در وین گفت : امکان ندارد گام هایی را که برداشته می شود ، ببینیم و بگوییم که این گام ها کافی نیست . گام های برداشته شده ، گام های خوبی است .

مک مانوس اعلام کرد که مذاکرات ایران و گروه 1 + 5 روز 16 ژوئن 2014 در وین، برای امضای توافقنامه ای نهایی قبل از 20 ژوئیه ، ازسرگرفته خواهد شد.

نماینده آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت : گام هایی که ایران در دومین دور مذاکرات برداشت ، گام های اولیه است و باید گام های بعدی سریعتر برداشته شود.

ایران و گروه 1 + 5 از ابتدای سال 2014 مذاکرات فشرده ای درباره برنامه هسته ای تهران آغاز کرده اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است