هلاکت 40تروریست داعش در موصل

پنج‌شنبه 15 خرداد 1393
21:26
هلاکت 40تروریست داعش در موصل کمیته امنیتی شورای استان نینوا اعلام کرد که نیروهای امنیتی عراق با همکاری نیروی هوایی این کشور در عملیاتی مشترک در جنوب موصل با هجوم به مواضع عناصر گروه تروریستی داعش، 40 نفر از آنها را به هلاکت رساندند و 12 خودرو و یک پایگاه داعش را منهدم کردند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، محمد ابراهیم، رییس کمیته امنیتی در شورای استان نینوا در گفت وگو با سومریه نیوز خاطرنشان کرد، این عملیات که سه ساعت طول کشید، در منطقه عین الجحش در 55 کیلومتری جنوب موصل انجام شد و نیروهای عراقی پس از شکست عناصر داعش سلاح های آنان را نیز ضبط کردند.

نیروهای امنیتی عراق در شهر موصل به دنبال انتشار خبرهایی مبنی بر تصمیم عناصر داعش برای انجام عملیات انتقامجویانه؛ در سراسر این شهر منع رفت و آمد اعلام کردند.

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سیلاب در تهران/ بارش های سیل آسا و هشدار قرمز بارندگی برای ۵ استان


قطر: با واشنگتن برای مهار تنش‌ها در منطقه همکاری کردیم/امیدواریم توافق حاصل شود


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


حمله هوایی عربستان به بازاری در استان تعز یمن با ۳۰ شهید و دهها زخمی


انهدام پهپاد «ام کیو ۹» دشمن با پدافند ارتش


پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو