اخوان مصر به مبارزه خود ادامه می دهد

يکشنبه 18 خرداد 1393
14:56
اخوان مصر به مبارزه خود ادامه می دهد مرشد اخوان المسلمین مصر تأکید کرد که مردم این کشور به مبارزه خود تا آخرین قطره خون ادامه خواهند داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد بدیع" در واکنش به ارائه پرونده قضایی وی و 9 عضو دیگر این اخوان المسلمین به مفتی این کشور برای بررسی حکم اعدام آنها، گفت : "مردم مصر تا آخرین قطره خون خود دربرابر کودتاچیان خواهند ایستاد ."

سایت "وطن" به نقل از بدیع نوشت: "ما از حکم اعدام نمی ترسیم، و به مبارزه ادامه خواهیم داد."
بدیع افزود:  "احکامی که دستگاه قضایی برای ما صادر کرده است، باطل و سیاسی است و مردم مصر باید به مبارزات خود برای دست یابی به آزادی و سرنگون کردن حکومت نظامیانِ ضد انقلاب ادامه بدهند."
وی تأکید کرد: مردم اگر بخواهند ، می توانند نظامیان را به تبعیت از خود وادار کنند .
بدیع ادامه داد: "حکم اعدام باعث نخواهد شد که مردم مصر از ادامه دادن به انقلاب خود صرف نظر کنند . قضات وابسته به نظامیان از خدا نمی ترسند بلکه از اربابان کودتاچی و خونریز خود می ترسند ."
بدیع به مساله انتخابات ریاست جمهوری اخیر مصر پرداخت و گفت: "انتخابات ریاست جمهوری دوران محمد مرسی کجا و انتخابات اخیر کجا ! خدا نظامیان را روسیاه کرد ."
 

 

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد