نحوه مقابله پیشمرگه با داعش در عراق

چهارشنبه 21 خرداد 1393
09:13
نحوه مقابله پیشمرگه با داعش در عراق یکی ازسران حزب اتحاد میهنی کردستان عراق به ریاست جلال طالبانی در استان دیالی اعلام کرد که در صورت ورود عناصر "داعش" به مناطق مورد اختلاف (با دولت) نیروهای پیشرگه با آنان مقابله خواهد کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ابراهیم باجلان" در مصاحبه با سایت عراقی "سومریه نیوز" گفت: درصورت ورود داعش به هرکدام از مناطق مورد اختلاف در دیاله، نیروهای پیشمرگه با آن مقابله خواهد کرد.
باجلان افزود: برای همه عراقی‌ها از قومیت‌ها و مذاهب مختلف، جنگ با گروه‌های افراطی ها یک وظیفه ملی  است.
باجلان خاطرنشان کرد: خون کردها، عربها و ترکمان در هر نقطه داخل دیالی امانتی بر گردن ما است، و ما از آنها حمایت می کنیم و نیروهای پیشمرگه در دفاع از هر نقطه‌ای کوتاهی نخواهند کرد.
اظهارات این مسؤول حزب اتحاد میهنی کردستان درحالی مطرح می‌شود که عناصر داعش از دیروز شهر موصل مرکز استان نینوا را تصرف کرده‌اند و ساختمانهای اداری و استانداری و فرودگاه این شهر تحت کنترل داعش قرار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود