"علی شرف الدين" شامگاه سه شنبه در گفتگو با شبکه العالم اظهار داشت: فشار اعضای شوراي همکاري خليج فارس عليه علي عبدالله صالح بعد از اعلام مخالفت وي با طرح اين شورا، به دليل آن است که عربستان به اين نتيجه رسيده که صالح بعد از 33 سال ، ديگر قادر به تأمين منافع عربستان نيست.
وی آل سعود را به تلاش براي به شکست کشاندن انقلاب يمن از طريق ارائه طرح های مختلف متهم و تاکید کرد : هرگاه جوانان انقلابي برای سرنگونی عبدالله صالح تصمیم می گیرند بسوی کاخ دیکتاتور يمن حرکت کنند، عربستان چنين ابتکارهايي را مطرح مي کند.
شرف الدین با اشاره به پافشاری شوراي همکاري خليج فارس برای ارایه طرح های مختلف گفت: عربستان به ارایه این طرح ها ادامه خواهد داد تا بتواند دیکتاتور ديگري را از افراد وابسته به خود در يمن بر سر کار بياورد و منافع خود را در یمن حفظ کند؛ به ويژه اينکه عبدالله صالح از پذيرش طرح قبلی شورای همکاری خودداري کرد.
شرف الدين با اشاره به طرح عربستان با حمايت آمريکا برای توزيع پول ميان گروههاي مختلف يمنی بويژه قبايل، با هدف تشويق آنها به پذيرش نامزد مورد حمايت اين دو کشور براي رياست جمهوري يمن تأکيد کرد: چنين طرح هايي به علت بيداري و هوشياري جوانان انقلاب يمن به شکست خواهد انجاميد.