نفوذ داعش به استان دیالی تکذیب شد

پنج‌شنبه 22 خرداد 1393
13:05
نفوذ داعش به استان دیالی تکذیب شد رئیس کمیته امنیتی شورای استان دیالی اعلام کرد نیروهای داعش نتوانسته اند به استان دیالی که دروازه شرقی بغداد است نفوذ کنند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "صادق الحسینی" گفت: بخاطر قدرت و آمادگی نیروهای امنیتی عراق، نیروهای داعش نتوانسته اند به استان دیالی که دروازه شرقی بغداد است نفوذ کنند و تجهیزات نظامی زیادی شامل زره پوش و جنگنده برای مواجهه با هرگونه حادثه طی چند ساعت گذشته از بغداد به مناطق مشخصی از دیالی رسیده است.
الحسینی در گفتگو با شبکه "سومریه نیوز" خاطرنشان کرد: انتظار می رود بین نیروهای امنیتی و داعش در نزدیکی منطقه العظیم در 60 کیلومتری شمال بعقوبه، در گیری مهمی روی دهد و نیروهای امنیتی تمامی تدابیر پیشگیرانه لازم را برای مقابله با هر حادثه اتخاذ کرده‌اند.
الحسینی تأکید کرد: هزاران نفر از عشایر برای حمایت از نهادهای امنیتی در مناطق مختلف دیالی مستقر شده اند و اراده و روحیه بالایی برای رویارویی با مهمترین خطر که وحدت ملی عراق را تهدید می کند، وجود دارد.
پیش از این برخی منابع مدعی شده بودند که عناصر داعش کنترل منطقه سلیمان بیک در استان صلاح الدین را که نزدیک منطقه العظیم در مرزهای اداری استان دیالی است، به دست گرفته اند.

0% ...

آخرین اخبار

فاکس نیوز از حمله به کشتی آمریکایی در تنگه هرمز خبر داد


مفتی اعظم لیبی: آمریکا در تنگه هرمز گیر افتاده است


عراقچی: رایزنی‌های موفقی در چین داشتم


قدردانی عارف از ۲۰۰ شب حضور مردم در تجمع‌های شبانه


کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است