زنانی که به خاطر تجاوز "داعش" خودکشی کردند

جمعه 23 خرداد 1393
19:03
زنانی که به خاطر تجاوز سخنگوی کمیسیاریای حقوق بشر سازمان ملل، اعدام 18 نفر و خودکشی چهار زن در موصل به سبب تعرض عناصر داعش به آنان را تأیید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، رابرت کلویل سخنگوی کمیسیاریای حقوق بشر سازمان ملل امروز جمعه اعلام کرد: شمار کسانی که در روزهای اخیر بعد از یورش تندروها (گروه مسلح موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام) به شهر موصل در شمال عراق کشته شده اند، احتمالا به صدها نفر می رسد.

وی افزود: این دفتر گزارش هایی دریافت کرده است مبنی بر اینکه عملیات قتل شامل اعدام 17 نفر از کارکنان اداره پلیس به همراه یک کارمند قضایی در مرکز موصل بوده است.

کلویل تصریح کرد: چهار زن از اهالی موصل نیز بعد از تجاوز عناصر داعش به آنها، خودکشی کرده اند و 16 تبعه اردنی نیز در شهر موصل ربوده شده اند.

به گفته این مسئول، زندانیانی که درپی تسلط گروه داعش بر شهر موصل از زندان فرار کرده اند، درتلاش برای انتقام گیری از کسانی هستند که مسبّب زندانی شدن آنها بوده اند.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد