اعتراف صهیونیستها به مداوای 700تروریست

يکشنبه 25 خرداد 1393
14:47
اعتراف صهیونیستها به مداوای 700تروریست رژیم صهیونیستی برای اولین بار اعتراف کرد که 700 نفر از زخمی های گروه های مسلح تروریستی در سوریه را در طول یک سال گذشته درمان کرده است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مجله آمریکایی فارین پالیسی نوشت که توافقی ضمنی بین مخالفان مسلح نظام سوریه و ارتش رژیم صهیونیستی وجود دارد.

کولوم لینش روزنامه نگارآمریکایی در مقاله ای در این مجله فاش کرد که بین رژیم صهیونیستی و گروه های مسلح مخالف نظام سوریه که در نزدیک مرز جولان اشغالی مستقر هستند، توافقی ضمنی وجود دارد. این توافق در زمینه همکاری اطلاعاتی درباره تحرکات نظامی سوریه و انتقال عناصر مسلح زخمی برای معالجه به بیمارستان های رژیم صهیونیستی است. این مطلب تاکید مجددی بر همکاری بین این رژیم و مخالفان نظام سوریه است.

کولوم لینش در این مقاله به نقل از پیتر لیرنیر سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: توافقی ضمنی بین ارتش اسراییل و گروه های مسلح مستقر در مرزها وجود دارد که طبق آن نظامیان تل آویو، افراد زخمی گروه های مسلح را برای مداوا به داخل فلسطین (اشغالی) منتقل می کنند و تجهیزات نامشخصی در اختیار آنها قرار می دهند و اسراییل از طریق این افراد، اطلاعات با ارزشی در مورد فعالیت های ارتش سوریه به دست می آورد.

این روزنامه نگار آمریکایی در گزارش خود خاطرنشان کرد: ایهود یعاری، شرق شناس و کارشناس خاورمیانه شبکه دوم تلویزیون اسراییل و پژوهشگر سیاست های خاور نزدیک در موسسه واشنگتن پست، گفته است که تل آویو تعداد زیادی از زخمی های گروه های مسلح سوریه را در بیمارستانهای خود مداوا کرده است.

لینش تاکید کرد: آمریکا و عربستان سعودی و اردن و اسراییل برای گروه های مخالف مسلح از جمله جبهه جنوبی کمک ارسال کرده اند.

بعد از انتشار چند گزارش در روزنامه ها و سایت های رژیم صهیونیستی در خصوص مداوای 700 زخمی گروه های مسلح فعال در سوریه در بیمارستان های این رژیم، این تعداد رسما در گزارش منتشر شده در سایت رسمی ارتش رژیم اشغالگر قدس تایید شد.

این سایت فاش کرد که تعداد زخمی های سوری که طی یک سال در بیمارستان های رژیم صهیونیستی معالجه شده اند بیش از 700 نفر است.

0% ...

آخرین اخبار

ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان