تصاویری از جنایات هولناک تکفیری‌ها در عراق

يکشنبه 25 خرداد 1393
17:16
تصاویری از جنایات هولناک تکفیری‌ها در عراق تروریست های داعش شماری از عراقی ها را در استان صلاح الدین به صورت جمعی به قتل رساندند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، تروریستهای داعش با انتشار تصاویری از این جنایت هولناک، مدعی شده اند که درحال اعدام جمعی نظامیان ارتش عراق در "ولایت صلاح الدین" هستند.

این ادعای داعش برای توجیه این جنایت علیه شهروندان عراقی در صلاح الدین، درحالی است که در این تصاویر هیچکدام از این افراد لباس نظامی ندارند.

داعش روز 9 ژوئن ( دوشنبه 19 خرداد) به استان نینوی حمله کرد و شهر موصل را به اشغال خود درآورد. پس از آن، بازماندگان حزب منحل بعث به فرماندهی عزت الدوری معاون اول سابق صدام دیکتاتور معدوم عراق به کمک جنایتکاران داعش درآمدند و حملات گسترده ای به شهرهای مختلف عراق به اجرا درآوردند.

در این تصاویر تاریخ و مکان دقیق این جنایت مشخص نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری