صدور دومین حکم اعدام رهبر اخوان المسلمین مصر

جمعه 30 خرداد 1393
10:59
صدور دومین حکم اعدام رهبر اخوان المسلمین مصر دومین حکم اعدام "محمد بدیع" رهبر "اخوان المسلمین" مصر به اتهام خشونت در ماه ژوئیه سال 2013 میلادی در قاهره که 10 کشته به جای گذاشت، صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، علاوه بر محمد بدیع حکم اعدام برای 13 نفر دیگر از هواداران یا رهبران "اخوان المسلمین" مانند "محمد البلتاجی"، "عصام العریان"، "صفوت الحجازی" و "عاصم عبدالماجد" صادر شده است.

محمد بدیع در آوریل سال جاری همراه با حدود 700 نفر از اعضا و حامیان اخوان المسلمین به اتهام تحریک به اقدامات خشونت آمیز در شهر "قلیوب" در دلتای نیل که 2 کشته به جا گذاشت، به اعدام محکوم شد.

وی به دلیل 40 اتهام دیگر محاکمه خواهد شد که هر کدام محکومیتی به اندازه اعدام دارند.

از ژوئیه 2013 میلادی تاکنون، حکم اعدام صدها تن از هواداران اخوان المسلمین در محاکمه های گروهی صادر شده و جامعه جهانی این احکام را محکوم کرده است.

مصر از زمان عزل محمد مرسی رئیس جمهور این کشور توسط ارتش و پیگرد رهبران و فعالان اخوان المسلمین شاهد ناآرامی است.

حکومت مصر، اخوان المسلمین را یک گروه تروریستی دانسته و فعالیتش را ممنوع اعلام کرده است. محمد مرسی رییس جمهور برکنار شده مصر عضو اخوان المسلمین است.

حکم اعدام در مصر تنها پس از تایید مفتی اعظم این کشور اجرا می شود و نظر مفتی مشورتی است. پرونده تمامی اعدامی ها تاکنون به مفتی اعظم مصر ارجاع داده شده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو