مهلت دو روزه به داعش برای خروج از منطقه السعدیه

يکشنبه 1 تير 1393
21:08
مهلت دو روزه به داعش برای خروج از منطقه السعدیه ساکنان منطقه السعدیه در استان دیالی عراق تروریستهای داعش را به تعرض به نوامیس و سرقت اموال مردم متهم کرده، و به این گروه مهلت دادند که ظرف 48 ساعت از این منطقه خارج شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ساکنان منطقه "السعدیه" در استان دیالی در شرق عراق به گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام (داعش) 48 ساعت فرصت دادند که از این منطقه خارج شود .
پلیس استان دیالی روز یکشنبه اعلام کرد : اعلامیه هایی با تیتر " آزادیخواهان السعدیه " در منطقه السعدیه – 60 کیلومتری شمال شرقی شهر بعقوبه مرکز استان دیالی – پخش شده است که در این اعلامیه‌ها 48 ساعت به داعش برای خروج از این منطقه فرصت داده شده است .
پلیس دیالی افزود: در این اعلامیه آمده است که اگر داعش در مهلت مذکور از منطقه السعدیه خارج نشود ، باید منتظر واکنش و برخورد شدید آزادیخواهان السعدیه باشد .
آزادیخواهان السعدیه در اعلامیه خود داعش را به اعدام شهروندان ، تعرض به نوامیس و سرقت اموال مردم متهم کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

هجوم گسترده پهپادی نیروی دریایی به پایگاه های آمریکایی و اراضی اشغالی


وزارت خارجه ایران در پاسخ به دبیر کل سازمان ملل: بیاید بی طرف باشیم


حمله پهپادی و آتش سوزی گسترده تاسیسات شرکت‌های آمریکایی در بصره


کابوس اسرائیل: احتمال ورود زمینی حزب‌الله لبنان به الجلیل


پزشکیان در تماس تلفنی پوتین:  مسیر ما دفاع مقتدرانه از تمامیت ارضی و صلح پایدار است 


موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو