مهلت دو روزه به داعش برای خروج از منطقه السعدیه

يکشنبه 1 تير 1393
21:08
مهلت دو روزه به داعش برای خروج از منطقه السعدیه ساکنان منطقه السعدیه در استان دیالی عراق تروریستهای داعش را به تعرض به نوامیس و سرقت اموال مردم متهم کرده، و به این گروه مهلت دادند که ظرف 48 ساعت از این منطقه خارج شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ساکنان منطقه "السعدیه" در استان دیالی در شرق عراق به گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام (داعش) 48 ساعت فرصت دادند که از این منطقه خارج شود .
پلیس استان دیالی روز یکشنبه اعلام کرد : اعلامیه هایی با تیتر " آزادیخواهان السعدیه " در منطقه السعدیه – 60 کیلومتری شمال شرقی شهر بعقوبه مرکز استان دیالی – پخش شده است که در این اعلامیه‌ها 48 ساعت به داعش برای خروج از این منطقه فرصت داده شده است .
پلیس دیالی افزود: در این اعلامیه آمده است که اگر داعش در مهلت مذکور از منطقه السعدیه خارج نشود ، باید منتظر واکنش و برخورد شدید آزادیخواهان السعدیه باشد .
آزادیخواهان السعدیه در اعلامیه خود داعش را به اعدام شهروندان ، تعرض به نوامیس و سرقت اموال مردم متهم کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد