پاکسازی مناطقی از ریف دمشق از وجود تروریستها

سه شنبه 3 تير 1393
11:45
پاکسازی مناطقی از ریف دمشق از وجود تروریستها ارتش سوریه بعد از درگیری با عناصر گروه های تروریستی موسوم به جبهه النصره و جبهه اسلامی، بر مناطق جرود رنکوس و مزارع حوش عرب در منطقه قلمون در ریف دمشق سیطره یافت.

خبرنگار شبکه العالم روز سه شنبه گزارش داد: ارتش سوریه در عملیاتی دقیق و حساب شده، توانست گروه های تروریستی را که در صدد بودند از دشت رنکوس به داخل منطقه نفوذ کنند، تحت تعقیب قرار داده و به عقب براند.
درگیری های سه روزه که مرحله دوم عملیات ارتش در قلمون به شمار می آمد به حضور تروریست ها در مناطق شمال غرب ریف دمشق پایان داد و خط مرزی با لبنان از جرود سرغایا و الزبدانی از هرسو تحت کنترل ارتش در آمد.
در غوطه شرقی واقع در ریف دمشق نیز درگیری های شدید میان تروریستها و ارتش سوریه به شکست تروریستها و پیشروی ارتش به داخل منطقه الملیحه منجر شد و تعداد زیادی از تروریست ها به سوی دو منطقه جسرین و زبدین که در مجاورت هم قرار دارند، فرار کردند.
منابعی از ارتش سوریه نیز خبر می دهند که بعد از هدف قرار دادن مواضع تروریست ها در زملکا و انهدام یک پایگاه نظامی در عین ترما در ریف دمشق، درگیری های شدیدی در منطقه جوبر نزدیک دمشق درگرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم