مرکز مطالعات واشنگتن تأکید کرد:

آینده‌ای که در انتظار حامیان اصلی داعش است

چهارشنبه 4 تير 1393
08:31
آینده‌ای که در انتظار حامیان اصلی داعش است مرکز مطالعات واشنگتن در گزارشی تأکید کرد، با وجود آنکه مسؤولان ریاض از خطر "تروریسم" آگاهند، ولی این امر مانع از ارتبط آنان با برخی سران گروه های تروریستی در عراق و سوریه نمی شود.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این مرکز مطالعات درخصوص حمایتهای مالی ویژه از گروه های تروریستی نوشت: بعضی از حامیان مالی از عربستان سعودی هستند و آنان برای تضمین رسیدن این حمایتهای مالی به سوریه، پولهایشان را به کویت می فرستند.
بر اساس این گزارش، سعودیها اکنون بزرگترین حامی مالی گروه های مسلح در سوریه هستند.
این مرکز مطالعاتی خاطرنشان کرد، بسیاری از حامیان که به عنوان جمعیتهای خیریه در منطقه خلیج فارس شناخته می‌شوند، طی سالهای اخیر صدها میلیون دلار به دست گروه های تروریستی مانند داعش رسانده‌اند.
مرکز مطالعات واشنگتن تأکید کرد: عربستان سعودی و چند کشور دیگر به عنوان منبع مهمی برای داعش به حساب می آیند، ولی این گروه اکنون در حال بی نیاز شدن از این کمکها است زیرا پس از اشغال برخی مناطق در حال دستیابی به منابع مالی است، به صورتیکه این بی نیازی سرانجام موجب خواهد شد که این گروه‌ها در آینده به حامیان مالی خود نیز تعرض کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم