اکنون وقت گفتن بعضی حقایق به عربستان است

چهارشنبه 4 تير 1393
11:41
اکنون وقت گفتن بعضی حقایق به عربستان است یک روزنامه‌نگار انگلیسی با اشاره به نقش عربستان در متزلزل کردن ثبات عراق، دومین صادر کننده نفت جهان؛ خطاب به انگلیسی‌ها تأکید کرد، حمایت عربستان از تروریستها امنیت ملی انگلیس را تهدید می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "راجر بویز" در مطلبی در روزنامه "تایمز" تحت عنوان "اکنون زمان گفتن بعضی حقایق به عربستان است"، خاطرنشان کرد: با وجود آنکه عربستان سعودی همچنان یکی از بهترین خریداران سلاح از انگلیس است، ولی باید توجه کرد که یک مشتری خوب حتما از بهترین هم پیمانان نیست.
وی با اشاره به اینکه امضای قرارداد فروش جنگنده‌های تایفون به عربستان، موجب حفظ 5 هزار شغل در انگلیس شد، تأکید کرد:  این درحالی است که عربستان تقریبا از یک سال قبل در حال فعالیت ضد منافع انگلیس است.
این روزنامه نگار انگلیسی اظهار داشت که تعداد تروریستهای سعودی بسیار بیشتر از هر کشور دیگر است، شیوخ سلفی (سعودی) جوانان انگلیسی و کشورهای اروپایی را به حمل سلاح و جنگ ضد مسلمانان شیعه و غیر مسلمانان فرا می خوانند.
بویز در بخش دیگری از این مطلب نوشت: ما نگران عناصر افراطی در انگلیس هستیم؛ سعودی‌هایی که از کهنه جنگجویان در افغانستان، چچن و بوسنی هستند، این گروه های جنگ طلب خارجی را سازماندهی می‌کنند.
وی افزود: 1200 تا 2000 سعودی در میادین جنگ هستند و طی سال جاری (میلادی) حدود 300 سعودی در جریان مشارکت در جنگ در خارج از این کشور از پای در آمده‌اند؛ این سعودی ها عضو گروه های (تروریستی) مختلفی مانند "جبهه النصره" و "دولت اسلامی در عراق و شام" هستند.
بویز تأکید کرد: عربستان نفت ما را تأمین کرد و این کار باعث رشد اقتصاد ما شد؛ ولی اقدامات ریاض اکنون موجب متزلزل کردن ثبات عراق شده است، کشوری که دومین صادر کننده نفت به جهان به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد