آمادگی اهل‌تسنن و شیعیان عراق برای مبارزه با داعش + فیلم

چهارشنبه 4 تير 1393
22:45
در ادامه اعلام آمادگی اقشار مختلف مردم عراق برای مبارزه با تروریستهای تکفیری و بعثی، صدها نفر از اعضای قبیله سنی "الرفیع" در استان ذی قار روز چهارشنبه به صفوف ارتش این کشور پیوستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حاتم فارس" رئیس قبیله الرفیع اعلام کرد: قبیله الرفیع ضد فرقه گرایی ، تروریسم و قانون شکنی است، و 14 عشیره این قبیله هر کدام تاکنون 500 نفر را برای پیوستن به ارتش داوطلب کرده است.
یکی از داوطلبان اعلام کرد: عراق به اتحاد و همکاری و کنار گذاشتن اختلافات نیاز دارد، و احزاب و تشکّل های سیاسی نیز باید بدانند که کشور با خطر بزرگی مواجه است .
"عواد الموسوی" یکی از روحانیون عراقی نیز اظهار داشت: قبیله الرفیع برای اجرای فتوای مرجعیت وارد صحنه شده است و قاطعانه با تروریسم خواهد جنگید.
"مزهر العزاوی" فرمانده عملیات "رافدین" اعلام کرد : مردم استان ذی قار و دیگر استان های عراق برای رفتن به میدان جنگ با داعش آماده شده اند .

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان