کشف عجیب 30جام جهانی تقلبی در فرانسه

پنج‌شنبه 5 تير 1393
18:18
کشف عجیب 30جام جهانی تقلبی در فرانسه سازمان گمرك در فرودگاه " شارل دوگل" فرانسه اعلام كرد كه موفق به ضبط 30 جام جهاني تقلبی شده که در چین ساخته شده است و قرار بود در فرانسه به فروش برسد.

قرار بود كه اين جام هاي تقلبي را يك شهروند فرانسوي درپاريس تحويل بگيرد و از طريق اينترنت به فروش برساند.
سازمان گمرك فرانسه به هنگام هر مناسبت ورزشي همواره مقادیری پيراهن و لباس ورزشي تقلبي توقيف می كند، اما توقيف جام جهاني تقلبي تا كنون بي سابقه بوده است.
گفته شده است که گمرك هلند نیز پيش از این تعداد زيادي بالغ بر 100 جام را در فرودگاه امستردام توقيف كرده بود.
قرار بود هریک از این جام های تقلبی را بين 50 تا 200 يورو به فروش برسانند و این در حالی است كه ساخت جام جهاني بدون اجازه فدراسيون بين المللي فوتبال ممنوع است.
در جام جهانی اصلی، توپ آن معادل 6 كيلو و 175 گرم وزن دارد و از طلاي 18 عيار ساخته شده و طول آن 36.8 سانتيمتر است و با سنگ قيمتي "مالاكيت" تزيين شده.
همچنین در پايين اين توپ، اسامي تيم هاي ملي برنده جام از سال 1974 حك شده است و به تيم هاي برنده جام جهاني، توپي با روكش طلا داده مي شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن