یورش شبانه به منازل بحرینیها برای بازداشت شهروندان

سه شنبه 10 تير 1393
11:32
یورش شبانه به منازل بحرینیها برای بازداشت شهروندان مسؤول اداره دیده‌بانی و پیگیری مرکز حقوق بشر بحرین، از حمله شبانه نیروهای امنیتی به منزل چند بحرینی و بازاشت آنان خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت "منامه پست" به نقل از "زهره مهدی" نوشت: نیروهای رژیم آل خلیفه سحرگاه دوشنبه 30 ژوئن بدون مجوز قانونی به منزل حسین شهرستانی در منطقه کرزکان حمله کردند و وسایل منزل را به هم ریختند و تجهیزات الکترونیکی او را مصادره کردند. حسین شهرستانی قبلا بخاطر شرکت در تظاهرات بازداشت شده بود.
وی افزود: نیروهای امنیتی بصورت گسترده در سحرگاه امروز در منطقه النویدرات و جدحفص حضور یافتند ولی کسی بازداشت نشد.
این فعال بحرینی خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی رژیم صبح امروز منزلی را در روستای شهرکان محاصره کردند و بر اساس گفته شاهدان گاراژ یکی از ساکنان منطقه را هم بازرسی کردند. آنان همچنین به منزلی در بوری حمله کردند ولی کسی را بازداشت نکردند. آنان همچنین منطقه عالی نزدیک به النفق را محاصره و از آن تصویر برداری کردند.
وی ادامه داد: مزدوران رژیم به دو منزل در الدراز یورش بردند و "احمد شاکر الشهابی" را بازداشت کردند. آنان همچنین "یوسف کریم" جوان بحرینی را بعد از حمله به منزلش در غرب روستای الدیه بازداشت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است