بزرگترین قبیله سنی "ترکمان" با داعش بیعت نکرد

يکشنبه 15 تير 1393
15:07
بزرگترین قبیله سنی رییس یکی از قبایل "ترکمان" عراق، از حمله تروریستهای داعش به بزگترین قبلیه اهل تسنن ترکمان به دلیل خودداری شیوخ و بزرگان آن از بیعت با داعش خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "حیدر علی جولاق" تأکید کرد: خودداری شیوخ و بزرگان "آل بشار هلای بک عباسی"، بزرگترین قبیله ترکمن سنی در شهرتلعفر (65 کیلومتری غرب موصل – شمال) از بیعت با داعش، درگیریهای خونینی را میان دو طرف به دنبال داشت.
جولاق به خبرگزاری آناتولی ترکیه گفت: خبرهایی از کشته و یا مجروح شدن افراد دو طرف منتشر شده که هنوز تعدادشان دقیق مشخص نیست.

جولاق خاطرنشان کرد: ده ها نفر ازقبیله "آل بشار هلای بک عباسی" منازل خود را ترک کردند و عناصر گروه تروریستی داعش نیز اموال و دارایی های آنان را به غارت بردند.
شهرتلعفر که بیشتر ساکنان آن را ترکمان ها تشکیل می دهند، نقطه استراتژیک میان مرکز استان نینوا ، موصل (400 کیلومتری شمال بغداد) و مرزهای سوریه است.

گفتنی است خبرگزاری آناتولی پس از انتشار این خبر، درگیری ها و دلیل آغاز آن از سوی داعش را تایید نکرد.
از سوی دیگر مقامات عراقی از پیشروی به سوی شهر تکریت مرکز استان صلاح الدین واقع در شمال و تسلط بر دو منطقه عوینات و العوجه در هفت کیلومتری جنوب این شهر خبر دادند.
آنها تأکید کرده اند که ارتش دو شهر عوینات و العوجه را تحت کنترل خود درآورده است.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز