روایت جاسوس سابق آمریکایی از نحوه پیدایش داعش

چهارشنبه 18 تير 1393
14:52
روایت جاسوس سابق آمریکایی از نحوه پیدایش داعش کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا فاش کرد که 3 سازمان امنیتی در به وجود آمدن گروه تروریستی داعش نقش دارند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ادوارد اسنودن" گفت: آژانس امنیت ملی آمریکا با همکاری سازمان امنیت انگلیس و موساد، زمینه به وجود آمدن گروه "داعش" را فراهم کردند.
سایت عراقی "سومریه نیوز" به نقل از منابعی که اطلاعات اسنودن را منتشر کرده اند تأکید کرد که سازمانهای جاسوسی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در ایجاد داعش همکاری کرده اند، و این گروه تروریستی می‌تواند عناصر افراطی را از گوشه و کنار دنیا جذب کند.
بر اساس این گزارش، اسناد درز کرده از آژانس امنیت ملی آمریکا نشان می دهد که این سازمان یک طرح قدیمی انگلیسی را که تحت عنوان "لانه زنبور" شناخته می‌شود، برای حمایت از رژیم صهیونیستی در منطقه اجرا کرده است.  هدف از این طرح، ایجاد گروهی افراطی با شعارهای اسلامی در منطقه است که تفکرات دیگران و وجود هرگونه رقیب را نمی پذیرد.
ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی بود که پس از افشای اطلاعات طبقه بندی شده‌ای از برنامه‌های فوق سری اِن‌اس‌اِی، از این کشور گریخت.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است


توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم