تلفات سنگین داعش در تکریت

چهارشنبه 18 تير 1393
14:59
تلفات سنگین داعش در تکریت در عمليات نيروهای عراقی، شمار بسیاری از عناصر گروه تروریستی داعش در جنوب شهر تكريت به هلاكت رسيدند.

به گزارش روز چهارشنبه پايگاه خبری شبكه العالم، سخنگوی اداره مبارزه با تروريسم عراق به "سومریه نیوز" گفت: بخش مبارزه با تروريسم با هماهنگي نيروي هوايي مخفيگاه ها و محل تجمع عناصر تروريستي داعش را در منطقه عزيز بلد در جنوب تكريت هدف قرار داد كه شمار زيادي از آنها به هلاكت رسيدند و خودروها و وسايل نقليه آنها نيز منهدم شد.
از زمان اعلان وضع اضطراري در عراق اين كشور شاهد وضع امنيتي بی سابقه ای است. عمليات ارتش و نيروهاي امنيتي نیز براي تعقيب عناصر داعش در مناطق مختلف استان نينوا، صلاح الدين و الانبار ادامه دارد. شمار قابل توجهی از مردم عراق از مناطق مختلف این کشور، پس از فتوای مرجعیت برای مبارزه با تروریسم، داوطلبانه به عضویت ارتش و نیروهای امنیتی در آمده اند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود