روابط قطر و امارات تیره‌تر می‌شود

چهارشنبه 18 تير 1393
20:08
روابط قطر و امارات تیره‌تر می‌شود العالم - در ادامه تیرگی روابط میان دو کشور امارات و قطر، مقامات امارات عربی متحده امروز چند تن از عناصر اطلاعاتی قطر را در این کشور بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک روزنامه اماراتی که نظرات دولت این شیخ نشین را منعکس می کند، نوشت: قطری هایی که در امارات بازداشت شده اند از عناصر اطلاعاتی این کشور هستند و بازجویی از آنها ادامه دارد.

این روزنامه به نقل از یک منبع اماراتی نوشت: پس از افشای بازداشت عناصر اطلاعاتی قطر در امارات، دولت دوحه سعی کرد با نشر موضوعاتی در روزنامه قطری العرب پیش دستی کند و خودش را در سریال دخالت هایی که در امور کشورهای همسایه دارد، تبرئه کند.

این منبع می افزاید: اقدام اخیر قطر، این ذهنیت را که مقامات دوحه در وعده هایشان برای اخراج اخوان المسلمین و اجرای تعهداتشان درباره ساز وکار توافقنامه ریاض صادق نیستند، بیش از پیش قوت می بخشد.
روزنامه العرب سه روز پیش در تیتری بزرگ، از بازداشت و شکنجه سه تبعه قطر در ابوظبی خبر داده بود.

در ماه های اخیر روابط قطر و امارات، خصوصا به دلیل دفاع قطر از اخوان المسلمین رو به تیرگی نهاده است.

در ماه مارس گذشته عربستان، امارات و بحرین در اقدامی بی سابقه و در اعتراض به دخالت قطر در امور داخلی کشورهایشان سفرای خود را از دوحه فراخواندند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت