جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی+ فیلم

جمعه 20 تير 1393
22:42
رژیم صهیونیستی با ایجاد یک حلقه امنیتی به دور مسجد الاقصی از برگزاری نماز جمعه در آن ممانعت و نمازگزاران فلسطینی را در خیابان های اطراف مسجد محاصره کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رژیم اشغالگر قدس با ایجاد موانع و بستن راهها و خیابان های منتهی به مسجد الاقصی، مانع ورود نمازگزاران فلسطینی و برپائی نماز جمعه در این مسجد شد.

زکریا القاق استاد در رشته امنیت ملی در دانشگاه قدس در گفت وگو با شبکه العالم اظهار داشت: رژیم درمانده اسرائیل در برابر موشک های مقاومت فلسطین، سلاح خود را به طرف نماز گزاران نشانه گرفت و برای دومین جمعه متوالی مانع ورود آنان به مسجد الاقصی شد.

علی رغم حضور تعداد زیادی از سربازان و پلیس رژیم اشغالگر، فلسطینی ها نماز را در خیابان های اطراف مسجد الاقصی اقامه کردند.

محمد زحایکه یکی از فعالان فلسطینی در گفت وگو با شبکه العالم اظهار داشت: این اقدام ادامه اقدامات ظالمانه و نژادپرستانه و اشغالگری رژیم صهیونیستی است اما الان وضعیت فرق کرده و مقاومت در غزه توانسته درس فراموش نشدنی به اشغالگران بدهد. خون شهید محمد ابو خضیر و سایر شهدا بمانند نیروی محرک موشک های مقاومت است که عمق این رژیم و شهرک های صهیونیستی را هدف قرار می دهد.

مقامات رژیم صهیونیستی برای دومین جمعه پیاپی در ماه مبارک رمضان، مسجد الاقصی را به روی نماز گزاران بستند اما صدای تکبیر فلسطینی ها در شهر اشغالی قدس، بنیان صهیونیست ها را به لرزه در آورد و آنها این شهر را به یک پادگان نظامی تبدیل کردند.
 

0% ...

آخرین اخبار

روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم


آیا بازگشت احتمالی نتانیاهو به قدرت چالشی تازه به شمار می‌آید؟