توهین بی‌سابقه مأمور بحرینی به آیت الله عیسی قاسم

يکشنبه 22 تير 1393
15:05
توهین بی‌سابقه مأمور بحرینی به آیت الله عیسی قاسم سرهنگ سابق سرویس اطلاعات بحرین، آیت الله شیخ عیسی قاسم عالم برجسته بحرینی را "کافر" نامید.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عادل فلیفل" در واکنش به پیشنهاد آیت الله شیخ عیسی قاسم برای تشکیل شورای اسلامی اهل سنت و شیعه؛ او را "کافر" خواند و از ایشان خواست توبه کند و پیش از آن که خواستار تشکیل شورای اسلامی اهل سنت و شیعه شود، خودش وارد اسلام شود.
این سرهنگ سابق سرویس اطلاعاتی رژیم آل خلیفه، در ویدیویی که در سایت های اجتماعی انتشار یافته گفته است که شورای مزبور اگر هم تشکیل شود کافر خواهد بود و او با هر کسی که وارد این شورا شود مبارزه خواهد کرد.
فلیفل در این ویدیو شیخ عیسی قاسم را با تعابیر تند و توهین آمیزی تهدید کرد.
آیت الله شیخ عیسی احمد قاسم در خطبه های نماز جمعه هفته قبل خواستار تشکیل شورای اسلامی اهل سنت و شیعه در بحرین شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان