ضربات سنگین عشایر عراقی به داعش در جنوب تکریت

دوشنبه 23 تير 1393
09:17
ضربات سنگین عشایر عراقی به داعش در جنوب تکریت عشایر الجبور در منطقه الضلوعیه استان صلاح الدین توانستند خسارات سنگینی را به گروه تروریستی داعش وارد کنند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع آگاه در مصاحبه با سایت عراقی "سومریه نیوز" گفت: عشایر الجبور در منطقه الضلوعیه جنوب شهر تکریت، درگیری با عناصر گروه داعش را در این منطقه آغاز کردند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود این عشایر توانستند خسارات سنگینی را به عناصر داعش وارد کنند، و اکنون برای ادامه مبارزه با عناصر داعش خواستار حمایت هستند.

یک مسؤول منطقه الضلوعیه دیروز اعلام کرده بود که تروریستها کنترل مرکز پلیس و شورای شهر این منطقه را در اختیار گرفته اند.

وی افزود: افراد مسلح پل اصلی الضلوعیه منتهی به منطقه بلد را منفجر کردند.

در این حال یک منبع عشایری گفت 32 نفر از عناصر داعش در درگیری مسلحانه با عشایر الجبور در منطقه الضلوعیه جنوب تکریت کشته و یا زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا