بشار اسد سوگند یاد می‌کند

سه شنبه 24 تير 1393
17:46
بشار اسد سوگند یاد می‌کند بشار اسد رئیس جمهور سوریه روز چهارشنبه در مراسم تحلیف دوره جدید ریاست جمهوری خود، سخنرانی خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، صفحه "ریاست جمهوری سوریه" در فیسبوک نوشت: بشار اسد در سخنرانی خود ویژگی‌های مرحله پیش روی سوریه شامل جهتگیری‌ها و خطوط سیاسی و اقتصادی را مشخص کند.

«بشار اسد» در انتخاباتی که در تاریخ 13 خرداد گذشته برگزار شد با کسب اکثریت آرا در انتخابات ریاست جمهوری سوریه به پیروزی رسید و برای بار سوم رئیس جمهور این کشور شد. «جهاد اللحام»، رئیس مجلس سوریه با اعلام این خبر گفت، بشار اسد با کسب 10319723 رأی، برابر با  88.7 درصد از کل آرا به سمت ریاست جمهوری انتخاب شده است.

دادگاه عالی سوریه میزان مشارکت در انتخابات سوریه را  73.42 درصد اعلام کرد. تعداد کل واجدین شرایط در انتخابات سوریه 15840575 نفر بوده که از این تعداد، 11634412 نفر در انتخابات شرکت کردند.

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، که برای سومین دوره ریاست جمهوری خود نامزد شده بود با «ماهر عبدالحافظ حجار»، نماینده حلب در پارلمان، و نیز «حسن عبدالله النوری»، قانون‌گذار پارلمان از دمشق، رقابت کرد.

تروریست های مورد حمایت خارج تهدید کرده بودند برای اختلال در رأی‌گیری تلاش خواهند کرد؛ اما این انتخابات با حضور بسیار گسترده مردم و تدابیر موفق نیروهای امنیتی و ارتش، در فضایی آرام و سالم برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند