شلیک 40 راکت به دیمونا و تل آویو و ورود نخستین تانک به غزه

سه شنبه 24 تير 1393
21:58
شلیک 40 راکت به دیمونا و تل آویو و ورود نخستین تانک به غزه خبرنگار العالم در غزه، شامگاه سه شنبه از شلیک 40 راکت به دیمونا و تل آویو و دیگر مناطق اراضی اشغالی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما،در آخرین حمله موشکی مقاومت که ساعتی پیش انجام شد، عسقلان و نتیفوت با 6 موشک گراد؛ و مجتمع اشکول با 12 موشک کاتیوشا هدف قرار گرفت.

بنا بر این گزارش، منابع خبری صهیونیستی، زخمی شدن شدید یک شهرک نشین در جریان حملات خمپاره ای مقاومت به سدیروت را تایید کرده اند.

در همین حال روزنامه صهیونیستی هاآرتص با اشاره به ورود نخستین تانک ارتش اسرائیل به غزه، از احتمال آغاز حمله گسترده زمینی به این منطقه خبر داد.

منابع خبری صهیونیستی هم از کشته شدن یک زن اسرائیلی بر اثر انفجار گلوله خمپاره خبر می دهند. یک تفنگدار صهیونیست هم در اطراف پایگاه نظامی ایرز در مرز باریکه غزه به هلاکت رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم