هلاکت فرمانده داعش و معاونانش در تکریت

پنج‌شنبه 26 تير 1393
09:48
هلاکت فرمانده داعش و معاونانش در تکریت ارتش عراق در تازه‌ترین عملیات خود در جنوب تکریت، یکی از سرکردگان گروهک تروریستی داعش و 4 معاون او را از پای در آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، نیروهای ارتش عراق طی عملیاتی در منطقه عزیز بلاد و الرواشد در جنوب تکریت توانستند یکی از سرکردگان گروهک تروریستی داعش به نام "موفق سلام الراشدی" و 4 معاون او را به هلاکت برسانند.

یک منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود، در گفتگو با شبکه السومریه نیوز گفت: الراشدی از زندان تسفیرات تکریت فرار کرده بود.

بعد از تسلط داعش بر استان نینوا و پیشروی به سمت استان صلاح الدین و دیالی و تسلط بر برخی مناطق این دو استان،  با توجه به نامنی ایجاد شده، نوری المالکی نخست وزیر عراق  10 ژوئن ( 20 خرداد ) حالت آماده باش کامل اعلام کرد. نیروهای عراقی تا کنون توانسته اند بسیاری از این مناطق را از دست داعش آزاد کنند و عملیات در استان الانبار همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند