شمار شهدای غزه به 240 نفر رسید

جمعه 27 تير 1393
08:08
شمار شهدای غزه به 240 نفر رسید العالم - شمار شهدای حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه به 240 نفر رسید.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه اینترنتی فلسطین الیوم، به دنبال ادامه حملات رژیم صهیونیستی به شهروندان فلسطینی در غزه پس از پایان آتش بس 5 ساعته که ساعت 15 دیروز، پنجشنبه، به وقت محلی پایان یافت، ضمن افزایش شمار شهدا، شمار مجروحان نیز به هزار 800 نفر رسید.

رژیم صهیونیستی پس از آتش بس 5 ساعته، بمباران غزه را از سر گرفت؛ همزمان با از سرگیری این حملات وحشیانه 4 کودک در غزه به شهادت رسیدند.

بمباران زمينهاي كشاورزي

شبکه تلویزیونی الاقصی اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی زمین های کشاورزی را در شرق دیر البلح در مرکز نوار غزه و همچنین منطقه نصیرات گلوله باران کرد.

ارتش صهیونیستی به خیال آن که سایتهای موشکی مقاومت در زیر زمین های کشاورزی نصب شده است این زمین ها را نیز بمباران یا گلوله باران می کند.

زخمی شدن 7 نظامي صهيونيست

ارتش رژیم صهیونیستی به زخمی شدن هفت نظامی خود در کمین گردان های عز الدین قسام، شاخه نظامی حماس، در شمال عسقلان واقع در شمال بیت لاهیا اذعان کرد.

حال یکی از نظامیان زخمی وخیم است و همچنین پای یکی از سربازانش در این کمین قطع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت