انتشار مجدد ویدیوی هتاکی به عالم برجسته بحرینی

يکشنبه 29 تير 1393
12:30
انتشار مجدد ویدیوی هتاکی به عالم برجسته بحرینی در سایه سکوت مقامات رژیم آل خلیفه افسر سابق سرویس اطلاعاتی بحرین، بار دیگر ویدیوی هتاکی علیه آیت الله شیخ عیسی قاسم، عالم برجسته بحرینی را منتشر کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عادل فلیفل" در این ویدیوی هتاکانه خواستار توبه آیت الله شیخ عیسی قاسم شده و به صورت توهین آمیز تهدید کرده است او را به تله می اندازد.
فلیفل اولین بار جمعه گذشته با انتشار این ویدیو، شیخ عیسی قاسم را کافر توصیف کرد و از وی خواست تا توبه کند و پیش از ارایه پیشنهاد تشکیل شورای اسلامی اهل سنت و شیعه، اسلام بیاورد.
فلیفل، عالم برجسته بحرینی را به صورت اهانت آمیز تهدید کرد و گفت: تو را مانند دوستانت در عراق و سوریه شکارخواهیم کرد .
وی همچنین با کافر خواندن شورای علمای اهل سنت و شیعه؛ اهل تسنن را در صورت ورود به این شورا نیز تهدید کرده است.
فیلفل با این حال پس از جنجالی شدن انتشار این ویدیو، از برخی مواضع خود عقب نشینی کرد و گفت: کسی را تهدید به کشتن نکرده بلکه مثالهایی از حوادث عراق را مطرح کرده است. !
عقب نشینی وی از آنجا آغاز شد که شمار زیادی از روحانیون و رهبران شیعه، از نهادهای امنیتی خواستند اقداماتی قانونی را علیه او اتخاذ کنند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود