اردن هم پروازهای خود را به تل آویو تعلیق کرد

چهارشنبه 1 مرداد 1393
11:17
اردن هم پروازهای خود را به تل آویو تعلیق کرد به دنبال تصمیم برخی شرکتهای هواپیمایی غربی برای لغو پروازهای خود به اراضی اشغالی فلسطین، اردن نیز از تعلیق پروازهای خود به تل آویو خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مسوولان اردنی درباره این تصمیم خطوط هواپیمایی خود توضیحی ندادند، اما این اقدام همزمان با وخامت اوضاع امنیتی رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.
به علت مشکلات امنیتی در فلسطین اشغالی، برخی شرکت های هواپیمایی آمریکایی، کانادایی و اروپایی دیروز از تعلیق پرواز هواپیماهای خود به فرودگاه بن گورین در تل آویو خبر دادند.
شرکت‌های خطوط هوایی لوفت هانزا، ایرفرانس، خطوط پادشاهی هلند و سه شرکت هواپیمایی آمریکایی و شرکت هوایی کانادایی از جمله این خطوط هوایی هستند.
این تصمیم شرکت‌های خطوط هوایی پس از آن صورت می‌گیرد که مقاومت اسلامی فلسطین در پاسخ به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به غزه، مواضع این رژیم را در مناطق مختلف فلسطین اشغالی هدف موشک‌های خود قرار داده است، به صورتیکه آژیرخطر به صورت روزمره در بسیاری از مناطق اشغالی به صدا در می‌آید.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت