فراخوان جدید مالکی علیه داعش در عراق

چهارشنبه 1 مرداد 1393
17:34
فراخوان جدید مالکی علیه داعش در عراق نخست وزير عراق، سياستمداران اين كشور را به اتخاذ موضع يكپارچه درقبال گروه تروريستي داعش فرا خواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبكه عراقي سومريه نیوز ، نوري مالكي روز چهارشنبه درسخنراني هفتگي خود در بغداد گفت: مشكل فقط درگروه داعش نيست، بلكه مشكل از ناحيه سياستمداراني است كه از وضعيت موجود سود مي برند و از ريخته شدن خون مردم بي گناه منتفع هستند و از اين مساله خرسندند.
مالكي درباره مسيحيان عراق نيز افزود: دولت اجازه نخواهد داد كه اقليت ها هدف قرار بگيرند و به حمايت از آنان ادامه مي دهد.
وی همچنين مسيحيان و ديگر نمايندگان اقليت هاي عراق را به مقاومت و پايبندي به وطن و سرزمين خود دعوت كرد.
نخست وزير عراق تاكيد كرد که ارتش و عشاير در مناطق مختلف، موضعي جدي در قبال داعش اتخاذ كرده اند.
وي تاكيد كرد که فعاليت هاي مردمي در مقابله با قاتلان جنايتكار و تروريست ها و حاميان آن ها رو به گسترش است.
عراق از دهم ژوئن گذشته و بعد از سلطه عناصر تروریستی وابسته به گروه داعش بر استان نينوا در شمال عراق و پيشروي آنان به سمت استان صلاح الدين و دياله و سلطه بر برخي از مناطق اين دو استان ، در وضعيت آماده باش قرار دارد.
عمليات نيروهاي عراقي براي پاكسازي اين مناطق از لوث تروريست ها و نيز در استان الانبار در غرب عراق عليه عناصر گروه داعش همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم


بیانیه نیروهای مسلح یمن: ارتش یمن ۷ عملیات بزرگ علیه عربستان انجام داد