ورود 900 عضو ارشد داعش به عراق

دوشنبه 6 مرداد 1393
08:04
ورود 900 عضو ارشد داعش به عراق گروه تروریستی داعش، 900 تن از اعضای ارشد خود را که تبعه کشورهای مختلف عربی هستند، از طریق سوریه وارد عراق کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالمجید البعاج" عضو جنبش "افسران آزاده" در عراق اعلام کرد، 900 تن از اعضای داعش که تبعه کشورهای عربی هستند، پس از 2 روز اردو زدن نزدیک مرزهای سوریه، شنبه شب وارد شهر موصل شدند.
سایت شبکه عراقی "سومریه نیوز" به نقل از البعاج نوشت: گروه تروریستی داعش در حال وارد کردن اعضای ارشد خود از کشورهای عربی به موصل است.
وی افزود: گروه تروریستی داعش این افراد را در مدارس و مسجد جامع موصل و برخی منازل اسکان می‌دهد، و سعی می کند شورایی را از اعضای عرب خود تشکیل دهد.
گروه تروریستی داعش که اعضا و نیروهای آن از کشورهای مختلف منطقه و خارج از منطقه هستند، شهر موصل را اشغال کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد