مفتی کل اهل ‌سنت لبنان: حوادث موصل ربطی به اسلام ندارد

دوشنبه 6 مرداد 1393
14:40
مفتی کل اهل ‌سنت لبنان: حوادث موصل ربطی به اسلام ندارد مفتی کل اهل سنت لبنان با بیان اینکه حوادث موصل ربطی به اسلام ندارد، تأکید کرد که جهاد برای آزادی فلسطین بر همه مسلمانان واجب است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد رشید قبانی" در خطبه نماز عید فطر در بیروت گفت: وحدت یکی از ضروریات ادامه حیات امت اسلامی است؛ و ما به خوبی می دانیم که تفرقه تا کنون چه بلایی بر سر ما آورده است.
* مجازات فلسطینی‌ها به دلیل اتحاد
وی با اشاره به اوضاع بسیار بد فلسطین افزود: ما از زمان اشغال فلسطین هیچ کاری انجام نداده ایم، و برای وحدت جهت کمک به فلسطین کاری نکرده‌ایم؛ اشغالگر یهودی و بیگانه که از آشتی اخیر فلسطینی‌ها ناراحت شده بود، امروز بزدلانه ترین حملات خود را علیه فلسطینی‌ها انجام می‌دهد تا آنان را به دلیل اتحادشان، مجازات کند.
 

"شما اعراب و مسلمانان کجا هستید، و چرا در راه خدا ضد دشمن صهیونیستی بیگانه، که سرزمین شما در فلسطین را اشغال کرده است، جهاد نمی کنید؟"

* چرا مسلمانان و اعراب در مقابل صهیونیستها جهاد نمی‌کنند
قبانی گفت: شما اعراب و مسلمانان کجا هستید، و چرا در راه خدا ضد دشمن صهیونیستی بیگانه، که سرزمین شما در فلسطین را اشغال کرده است، جهاد نمی کنید؟ .. شما برای مقاومت در برابر دشمنتان که فلسطین را اشغال کرده است، چه کار کرده‌اید، و برای این که توازن قدرت به نفع شما شود، چه اقدامی انجام داده‌اید؟
قبانی خاطرنشان کرد: جاهد برای آزادی سرزمین مقدس فلسطین از اشغال یهودیان بیگانه، بر همه مسلمانان واجب است، به هر میزان که نیاز باشد در این راه جان فشانی شود؛ ملتها سرزمینهای خود را نمی فروشند، و امروز، فردا و یا در آینده حتی یک وجب از آن را در مقابل یک صلح باطل با دشمن بیگانه اشغالگر در فلسطین، نمی‌دهند؛ این همان حقیقت و شرع خداوند است.
* حوادث موصل ربطی به اسلام ندارد
مفتی کل اهل سنت لبنان تأکید کرد: حوادث موصل در عراق و اتفاقاتی که برای شهروندان آن می‌افتد هیچ ربطی به احکام اسلام ندارد؛ اسلام به ما آموخته است که چگونه با دیگران که با ما زندگی می‌کنند تعامل و با آنان در صلح امنیت زندگی کنیم؛ حوادث موصل برای اعراب و مسلمانان ویرانی و تباهی به همراه دارد.
 

"حوادث موصل و آزار مسیحیان آغازی برای ویرانی و تجزیه و خدمت به اسرائیل و صهیونیسم است"

* توطئه برای تجزیه منطقه به نفع رژیم صهیونیستی
وی افزود: حوادث موصل و آزار مسیحیان آغازی برای ویرانی و تجزیه و خدمت به اسرائیل و صهیونیسم است.
قبانی اظهار داشت: ارعاب مسیحیان و کوچاندن آنان از عراق آنان را به تشکیل کشور در شرق می کشاند؛ اهل سنت و شیعه و دروز را هم به سوی تشکیل کشور در خاورمیانه می کشاند؛ پادشاهان و امیران و رؤسای عرب و مسلمان، شما چه می کنید و کجا هستید؟!
* سیاستمداران لبنانی فریفته استکبار شده‌اند
قبانی خاطرنشان کرد: سیاستمداران در لبنان و به ویژه اهل تسنن فریفته استکبار شده‌اند؛ درحالیکه مردم لبنان از گرسنگی و فقر رنج می برند؛ واقعیتهای اقتصادی موجب تشدید گرسنگی و فقر مردم شده است و راه حل این مشکل وحدت ما و پایان دادن به اختلافاتمان است؛ باید از وابستگی به کشورهای دیگر دور شد و انتخابات را برگزار کرد، به ویژه انتخاب رئیس جمهور و مجلس نمایندگان جدید، بعد از تدوین قانون انتخاباتی که توجه آن به کل مردم است، و نه فقط اکثریت؛ زیرا اقلیت هم از ما هستند و نمی توان آنان را به حاشیه راند؛ و ادامه تمدیدها در همه زمینه ها حتی شورای ما در دارالفتوا، دلیل همه مشکلات ما است.

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک