حمله ناکام داعش در الانبار و هلاکت 20 تروریست

سه شنبه 14 مرداد 1393
19:27
حمله ناکام داعش در الانبار و هلاکت 20 تروریست یک منبع آگاه در فرماندهی عملیات "جزیره و بادیه" گفت: حمله داعش به پادگان ارتش عراق در غرب استان "الانبار" خنثی شد و 20 تروریست به هلاکت رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "سومریه نیوز" در این درگیری ها همچنین 2 خودروی حامل تجهیزات نظامی تروریست ها نیز منهدم و خسارات سنگینی به عناصر داعش وارد شد.

به گفته منبعی مطلع در فرماندهی عملیات جزیره و بادیه، نظامیان ارتش عراق با حمایت جنگنده های ارتش، توپخانه و نیروهای عشایر "الجغایفه" و "البونمر" ظهر امروز حمله عناصر مسلح داعش به مقر ارتش در نزدیکی شهر "حدیثه" در غرب استان "الانبار" را خنثی کرده و به تروریست ها خسارات سنگینی وارد کردند.

در این درگیری ها، نظامیان ارتش عراق توانستند 20 تن از عناصر مسلح داعش را که از محل درگیری فرار و در خانه ای پنهان شده بودند، به هلاکت برسانند.

استان الانبار با مرکزیت الرمادی در 110 کیلومتری غرب بغداد از دسامبر سال 2013 پس از استقرار عناصر مسلح در بخشهای وسیعی از این استان، شاهد عملیات نظامی ارتش عراق برای پاکسازی داعش است.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم