ارسال کمک‌های انسانی برای ایزدی‌ها توسط نیروی هوایی عراق

چهارشنبه 15 مرداد 1393
10:48
ارسال کمک‌های انسانی برای ایزدی‌ها توسط نیروی هوایی عراق سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از ارسال کمک های غذایی و دارویی برای شهروندان ایزدی در سنجار خبر داد که تحت محاصره تروریست های داعش قرار گرفته اند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ "قاسم عطا" در گفت و گو با سومریه نیوز خاطرنشان کرد: محموله ای 47 تنی شامل مواد غذایی، آب آشامیدنی و دارو با کمک نیروی هوایی ارتش برای مردم شهر سنجار ارسال شده است.
تروریست های داعش از روز یکشنبه (12 مرداد ماه) و بعد از عقب نشینی بدون درگیری نیروهای کُرد پیشمرگه، وارد شهرستان سنجار و بخش ربیعه در غرب استان نینوا شدند و کنترل آن را بدون جنگ و مبارزه به دست گرفتند.
داعش بعد از ورود به این شهر، زیارتگاه منتسب به حضرت زینب (س) را منفجر و تمامی زیارتگاه ها و اماکن مقدس متعلق به ایزدی ها را تخریب کرد.
به دنبال حمله تروریستها به سنجار، هزاران تن از ساکنان این شهر به طرف استان دهوک گریختند.
با آغاز پشتیبانی نیروی هوای ارتش عراق به فرمان نوری مالکی نخست وزیر این کشور، نیروهای پیشمرگه روز دوشنبه اعلام کردند که وارد شهرستان سنجار و بخش ربیعه شده اند، و ایزدیی ها هم از رسیدن محموله کمک های ضروری به محاصره شدگان در کوه سنجار خبر دادند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت