ارسال کمک‌های انسانی برای ایزدی‌ها توسط نیروی هوایی عراق

چهارشنبه 15 مرداد 1393
10:48
ارسال کمک‌های انسانی برای ایزدی‌ها توسط نیروی هوایی عراق سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از ارسال کمک های غذایی و دارویی برای شهروندان ایزدی در سنجار خبر داد که تحت محاصره تروریست های داعش قرار گرفته اند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ "قاسم عطا" در گفت و گو با سومریه نیوز خاطرنشان کرد: محموله ای 47 تنی شامل مواد غذایی، آب آشامیدنی و دارو با کمک نیروی هوایی ارتش برای مردم شهر سنجار ارسال شده است.
تروریست های داعش از روز یکشنبه (12 مرداد ماه) و بعد از عقب نشینی بدون درگیری نیروهای کُرد پیشمرگه، وارد شهرستان سنجار و بخش ربیعه در غرب استان نینوا شدند و کنترل آن را بدون جنگ و مبارزه به دست گرفتند.
داعش بعد از ورود به این شهر، زیارتگاه منتسب به حضرت زینب (س) را منفجر و تمامی زیارتگاه ها و اماکن مقدس متعلق به ایزدی ها را تخریب کرد.
به دنبال حمله تروریستها به سنجار، هزاران تن از ساکنان این شهر به طرف استان دهوک گریختند.
با آغاز پشتیبانی نیروی هوای ارتش عراق به فرمان نوری مالکی نخست وزیر این کشور، نیروهای پیشمرگه روز دوشنبه اعلام کردند که وارد شهرستان سنجار و بخش ربیعه شده اند، و ایزدیی ها هم از رسیدن محموله کمک های ضروری به محاصره شدگان در کوه سنجار خبر دادند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند