ابوزهری در گفتگو با العالم: توپ در زمین اشغالگران است

جمعه 17 مرداد 1393
20:02
ابوزهری در گفتگو با العالم: توپ در زمین اشغالگران است سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" درباره پاسخ ندادن رژیم اسرائیل به خواسته های ملت فلسطین هشدار داد و تاکید کرد: توپ هم اکنون در زمینه اشغالگران است.

سامی ابوزهری سخنگوی حماس در گفت وگو با شبکه خبری العالم در غزه گفت: هیئت مذاکره کننده فلسطینی پاسخی از اشغالگران درباره خواسته هایش دریافت نکرده است.

وی افزود: اشغالگران باید با خواسته های فلسطینیان به طور کامل موافقت کنند و همه احتمالات مطرح است و آنها به طور کامل مسئول پیامدها و عواقب هستند.

ابوزهری تاکید کرد: اشغالگران وقت کشی می کنند و پاسخ روشنی به خواسته های ما نداده اند.

سخنگوی حماس با تشریح خواسته های مقاومت و ملت فلسطین در مذاکرات قاهره برای دستیابی به آتش بس در غزه گفت: خواسته ما بر توقف هرگونه اشغالگری و رفع محاصره متمرکز است و توپ هم اکنون در زمین اشغالگران است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم