هدف از تشکیل داعش، جنگ نیابتی با مقاومت بود

شنبه 18 مرداد 1393
11:36
هدف از تشکیل داعش، جنگ نیابتی با مقاومت بود نویسنده و متفکر مسلمان با انتقاد از مواضع داعش در قبال اخوان المسلمین، این گروه تروریستی را "فاتح قله‌های افراط گرایی" توصیف کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم دکتر ناجح ابراهیم در شبکه ماهواره ای سی بی سی گفت: کسانی که داعش را طرح ریزی کردند قصدشان جنگ نیابتی بود تا بشار اسد و حزب الله لبنان را سرنگون کنند.

وی خاطرنشان کرد، ابوبکر بغدادی داعش را تشکیل داد و سپس اعلام "خلافت" کرد و بعد از آن به ایمن الظواهری سرکرده القاعده حمله ور شد و از او خواست که از حمایت از اخوان المسلمین توبه کند.

این نویسنده و متفکر مسلمان افزود: هسته اولیه داعش از گروهی تشکیل شد که از گوشه و کنار دنیا برای سرنگونی دولت دمشق به سوریه رفتند و سپس دهها هزار نفر از مصر، مغرب و عربستان به آنان پیوستند و در نهایت همگی با این عقیده که جنگیدن با شیعه از جنگ با اسراییل واجب تر است، کمر به قتل شیعیان بستند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت