دلیل تأخیر در انتخاب نخست وزیر جدید عراق

شنبه 18 مرداد 1393
21:21
دلیل تأخیر در انتخاب نخست وزیر جدید عراق العالم - مخبر پارلمان عراق از تعویق جلسه فردا به روز دوشنبه با درخواست رسمی ائتلاف ملی عراق خبر داد و گفت: هدف از این تاخیر آن است که این ائتلاف نامزد خود را برای تصدی پست نخست وزیری تا دوشنبه معرفی کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "نیازی معمار اوغلو" به سایت شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت: مهلت قانونی انتخاب نخست وزیر عراق پنج شنبه گذشته به پایان رسید، اما به درخواست "فؤاد معصوم" رئیس جمهور، به علت تعطیلات عید فطر، 3  روز مهلت اضافی برای انتخاب نخست وزیر در نظر گرفته شد.

وی با بیان این که جلسه روز یک شنبه پارلمان به درخواست رسمی ائتلاف ملی به روز دوشنبه موکول شد، افزود: هدف از این اقدام اعطای مهلت یک روزه به این ائتلاف برای معرفی نامزد خود برای تصدی پست نخست وزیری است.

اوغلو با اشاره به این که ائتلاف ملی تا روز دوشنبه، پایان مهلت قانونی، نامزد خود را برای تصدی پست نخست وزیری معرفی خواهد کرد، هشدار داد: اگر این ائتلاف تا روز دوشنبه نامزد خود را معرفی نکند، خلأ قانونی در عراق بوجود خواهد آمد.

قرار بود جلسه پارلمان عراق برای انتخاب نخست وزیر این کشور فردا (یک شنبه 10 آگوست 2014) برگزار شود اما یک منبع پارلمانی آگاه پیشتر فاش کرد که ریاست پارلمان عراق تصمیم گرفته تا این جلسه به روز دوشنبه موکول شود.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم