شایعه احتمال حمله گروه های تروریستی به بغداد

جمعه 24 مرداد 1393
18:06
شایعه احتمال حمله گروه های تروریستی به بغداد بغداد (العالم ) – کارشناسان عراقی شایعات موجود درباره تضعیف امنیت بغداد و احتمال حمله تروریستی از مناطق روستایی اطراف پایتخت عراق را در چارچوب توطئه برای ایجاد هرج و مرج و بی ثباتی در این شهر دانستند.

"جبر شیال" استاد علوم سیاسی دانشگاه مستنصریه بغداد در گفت وگو با خبرنگار شبکه العالم تأکید کرد: بغداد لقمه ای نیست که گروهک تروریستی داعش، گروه های وهابی - تکفیری یا هر گروه دیگر که هدفش تصرف بغداد باشد بتوانند آن را به راحتی ببلعند.
"جاسم الموسوی" نویسنده و تحلیلگر سیاسی عراقی نیز گفت: دو لشگر نظامی و همچنین داوطلبان غیور برای مقابله با هرگونه حمله به بغداد آماده اند و حتی اگر چنین حمله ای صورت گیرد گروهک های تروریستی در آن موفق نخواهند شد.
"عدنان السراج" عضو ائتلاف دولت قانون نیز در گفت وگو با خبرنگار العالم در این زمینه گفت: بغداد هرگز خاستگاه گروههای تروریستی خارجی نیست که بخواهند مردم عراق برایشان امکانات فراهم کنند، لذا ارتش و مردم عراق در برابر تروریست ها خواهند ایستاد.
وی افزود: برخی اخبار درباره وجود هسته های خفته تروریستی در مناطقی از شهر بغداد باعث شد تا نیروهای امنیتی عراق به منظور خنثی سازی هرگونه اقدام تروریستی احتمالی، تدابیر خود در مناطق فلوجه و العامریه در غرب بغداد را افزایش داده و به تقویت خطوط دفاعی در جنوب و شمال این شهر بپردازند.
  
 

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم