همراهی دوربین العالم با ارتش عراق و پیشمرگه در مخمور

پنج‌شنبه 30 مرداد 1393
17:17
مخمور (العالم)- منطقه مخمور در استان نینوا در شمال عراق به طور کامل تحت کنترل نیروهای ارتش عراق و نیروهای پشمرگه کُرد درآمد.

"وسام التمیمی" خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، نیروهای ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه بعد از درگیری های شدید با عناصر گروه داعش ، کنترل منطقه مخمور در استان نینوا درشمال عراق را به طور کامل در دست گرفتند.

بر اساس این گزارش، عناصر داعش پس از درگیری با نیروهای ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه منطقه مخمور را رها کردند و به مناطق دیگری از استان نینوا گریختند.

به گزارش خبرنگار العالم ، منطقه مخمور در استان نینوا اکنون به طور کامل تحت کنترل نیروهای عراقی است و علیرغم آن ، هنوز اغلب اهالی این منطقه به منازل خود بازنگشته اند.

نیروهای ارتش عراق - تیپ پنجم – با نیروهای پیشمرگه به طور گسترده در منطقه مخمور مستقر هستند و دراین مناطق کوهستانی ، کمین های زیادی برای ناکام گذاشتن حملات عناصر داعش کار گذاشته شده است.

یکی از نیروهای ارتش عراق به خبرنگار العالم گفت: ما به همراه نیروهای پیشمرگه مقاومت بسیاری در منطقه مخمور به خرج دادیم و این منطقه اکنون تحت کنترل ما است و ما بسیاری از عناصر داعش را به هلاکت رساندیم و همه آنان از این منطقه متواری شدند.

همچنین اطلاعات نظامی حاکی از آن است که نیروهای پیشمرگه برای پیشروی بیشتر به منظور نابودی عناصر مسلح داعش که درحال حاضر در مناطق نینوا در مجاورت کردستان عراق مستقر هستند ، آماده می شوند.

یک نظامی عراقی دیگر تأکید کرد: عناصر داعش دراین منطقه مستقر بودند ولی با همکاری نیروهای ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه ، توانستیم کنترل منطقه را به دست گیریم.

اکنون نیروهای پیشمرگه کُرد و نیروهای ارتش عراق در منطقه خازر از توابع استان اربیل مستقر هستند؛ این منطقه نیز پس از عملیاتی مشترک ضد عناصر داعش به طور کامل از وجود تروریست ها پاکسازی شد.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود