دیده بان حقوق بشر اعلام کرد:

10فعال بحرینی در معرض تبعید و زندان

جمعه 31 مرداد 1393
14:06
10فعال بحرینی در معرض تبعید و زندان سازمان دیده بان حقوق بشر اعلام کرد: 10 فعال بحرینی که با اقدام نادرست حکومت این کشور لغو تابعیت شده اند، اکنون با تبعید یا زندان مواجه هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این افراد جزو 30 نفری هستند که در نوامبر 2012 با اتهام آسیب زدن به امنیت کشور مواجه شده و تابعیت شان لغو شده بود. بجز این 10 نفر بقیه این افراد بحرین را ترک کرده اند.

دیده بان حقوق بشر خاطرنشان کرد: قانون تابعیت بحرین در جولای 2014 دچار تغییراتی شد که به وزارت کشور اختیار بیشتری برای لغو تابعیت کسانی را می دهد که "وفاداری لازم به کشور" را ندارند. متن این قانون به گونه ای مبهم است که امکان سوء استفاده از آن را ضد منتقدان دولت فراهم می کند.

برهمین اساس، سازمان مزبور خواستار لغو قوانینی شد که به مقامات رژیم آل خلیفه اجازه لغو تابعیت بحرینی ها بر پایه های مبهم و بی اساس را می دهد.

بر پایه این گزارش، دیده بان حقوق بشر همچنین خواستار بازگردان تابعیت 10 فعال مزبور، در کنار 20 فعال دیگری شد که تابعیت آنها لغو شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت و زخمی شدن هشت شهروند یمنی در حمله نیروهای وابسته به عربستان


از خشم حریدی‌ها در خیابان‌های اراضی اشغالی تا افشای یک بازیگر اسرائیلی روی آنتن زنده و... + ویدئو


ترامپ از بیم شکست به میدان کارزارهای انتخاباتی بازگشت


کاریکاتور |جنایات بشری نتانیاهو زیر سایه صندوق رأی


تنگه هرمز تحت سیطره ایران؛ معادله عبور را تهران تعیین می‌کند


هشدار حماس درباره اقدامات سازمان‌یافته علیه فلسطینیان در الخلیل


بیمارستان‌های غزه با خطر تعطیلی مواجه‌اند؛ کمبود سوخت و نفت، جان بیماران را به خطر انداخته است


زبان فارسی؛ کلید ورود دانشجویان خارجی به دانشگاه‌های ایران


انتخابات اسرائیل؛ بحران سیاسی، تزلزل اقتصادی رژیم و آینده نامعلوم نتانیاهو


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان