عملیات موفق ارتش عراق در شمال تکریت

پنج‌شنبه 6 شهريور 1393
20:21
عملیات موفق ارتش عراق در شمال تکریت یک منبع در فرماندهی عملیات صلاح الدين، از هلاکت شماری از تروریست های داعش در شمال تکریت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع به شبکه عراقی "سومریه نیوز" تأکید کرد، گروهی از نیروهای فرماندهی عملیات صلاح الدین ظهر امروز (پنج شنبه) با هماهنگی نیروی هوایی عراق به یک مخفیگاه بزرگ گروه تروریستی داعش در منطقه الحمره در شمال تكريت حمله و آن جا را تخریب کردند.

منبع یاد شده که خواست نامش فاش نشود ، افزود: تخریب این مخفیگاه باعث شد که علاوه بر هلاکت چندین تروریست، ده خودروی این گروه درآتش بسوزد و سه سکوی شلیک موشک نیز منهدم شود.

همچنین درحمله هوایی امروز نیروهای عراقی به مواضع داعش در شرق تکریت در استان صلاح الدین ، شماری از عناصر این گروه به هلاکت رسیدند و عده ای دیگر زخمی شدند.

پس از اشغال استان نینوا از سوی عناصر داعش با هماهنگی و همکاری باقیمانده های رژیم سرنگون شده بعث عراق از دهم ژوئن 2014، اکثر مناطق استان صلاح الدین نیز صحنه عملیات نظامی است.

استان الانبار در غرب عراق نیز صحنه عملیات درگیری نیروهای ارتش با ترروریستهایی است که در برخی از مناطق این استان مستقر شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم